Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Σάββατο 21 Απριλίου 2018

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΝΗΓΥΡΕΩΣ ΤΩΝ ΕΥΒΟΕΩΝ ΑΓΙΩΝ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ.

Φέρεται εις γνώσιν των ευσεβών Χριστιανών ότι την Κυριακή του Παραλύτου 29 Απριλίου 2018, πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός των Ευβοέων Αγίων και ολόκληρη η Τοπική μας Εκκλησία την σύναξη πάντων των εν Ευβοία διαλαμψάντων Οσίων, Πατέρων και Ιεραρχών.
             Οι Ιερές Ακολουθίες θα τελεσθούν κατά το ακόλουθο πρόγραμμα:

Τετάρτη 25 Απριλίου 2018
ώρα 7:30 μ.μ.: Στα προπύλαια του Ιερού Ναού, θα γίνει η υποδοχή των Ιερών Λειψάνων των Ευβοέων Αγίων, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας, Μητροπολίτου Χαλκίδος κ.κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ, με τη συμμετοχή του Ιερού Κλήρου και του ευσεβούς πληρώματος της πόλεως Χαλκίδος.
Αμέσως μετά θα τελεσθεί Ι. ΑΓΡΥΠΝΙΑ προς τιμήν των Ευβοέων Αγίων.

Επιπλέον, όλη την υπόλοιπη εβδομάδα (Πέμπτη 26, Παρασκευή 27 και Σάββατο 28 Απριλίου), εσπέρας και πρωί, θα τελούνται οι Ιερές Ακολουθίες του νυχθημέρου, οπότε θα έχουν την δυνατότητα οι Χριστιανοί να εκκλησιάζονται.

Σάββατο 28 και Κυριακή 29 Απριλίου 2018, θα πραγματοποιηθεί και ο κύριος εορτασμός, με την συμμετοχή και των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Καρυστίας και Σκύρου κ. Σεραφείμ, Σισανίου και Σιατίστης κ. Παύλου και Χαλκίδος κ. Χρυσοστόμου, οι οποίοι θα εορτάσουν μαζί μας τους προστάτες και φρουρούς Αγίους του τόπου μας.

  • Το Σάββατο 28 Απριλίου το απόγευμα στις 7:00 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί ο Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σισανίου και Σιατίστης κ. Παύλου, ο οποίος θα κηρύξει και τον θείο λόγο.

  • Την Κυριακή 29 Απριλίου το πρωί στις 6:45 π.μ., θ’ αρχίσει η Ακολουθία του Όρθρου, στις 7:30 π.μ. θα λάβει χώρα η Αρχιερατική Χοροστασία και θα ακολουθήσει το Αρχιερατικό Συλλείτουργο, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καρυστίας και Σκύρου κ. Σεραφείμ, ο οποίος θα κηρύξει και τον θείο λόγο.