Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.

..

..
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018

Την Βασιλόπιτα του Ραδιοφωνικού σταθμού της Ι. Μ. Αργολίδος ευλόγησε ο Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος.

Την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα του Ραδιοφωνικού σταθμού και του εκκλησιαστικού βιβλιοπωλείου »Η Επιστροφή» της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος ευλόγησε και έκοψε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδος  Νεκτάριος την Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018. Ο Μητροπολίτης   Αργολίδος ευχήθηκε σε όλους υγεία, δύναμη και ένα καλύτερο 2018. Χαιρετισμό απεύθυναν ο διευθυντής του Ραδιοφωνικού σταθμού Γεώργιος  Καζάς ,  ο πρόεδρος των φίλων του Ραδιοφώνου της Μητροπόλεως Αργολίδος  Ανδρέας Αριστοτέλους και ο αντιδήμαρχος του δήμου Ναυπλιέων Κ.Ρούτουλας . 

Στην κοπή της πίτας παραβρέθηκαν Ιερείς της Μητροπόλεως Αργολίδος , υπάλληλοι και φίλοι του Ραδιοφωνικού σταθμού και του βιβλιοπωλείου. Ο Μητροπολίτης αντάλλαξε ευχές με όλους κι έδωσε δώρο από ένα βιβλίο. Ομιλία απεύθυνε μετά από πρόσκληση του Ραδιοφωνικού σταθμού, ο πρόεδρος των κληρικών Ελλάδος  ΙΣΚΕ, πρωτοπρεσβύτερος π. Γεώργιος Σελλής. 

STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ - Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ