Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018

Πολυαρχιερατικός Εσπερινός στον Ι.Ν. Αγίου Αντωνίου Πολιούχου Βέροιας, (φωτο).

AgiouAntwniou.2018-2.jpg
Με λαμπρότητα και επισημότητα τελέστηκε το απόγευμα της Τρίτης 16 Ιανουαρίου ο πανηγυρικός πολυαρχιερατικός εσπερινός της εορτής του πολιούχου της Βεροίας οσίου Αντωνίου του νέου.

Προ της ενάρξεως του εσπερινού πραγματοποιήθηκε στα προπύλαια του Ιερού Ναού η υποδοχή της θαυματουργού εικόνος της Παναγίας Παντανάσσης από τον ιερό ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Ναούσης, που συμπανηγυρίζει με τον όσιο Αντώνιο σύμφωνα με το έθος που έχει επικρατήσει τα τελευταία χρόνια.
Στη συνέχεια ακολούθησε ο πολυαρχιερατικός εσπερινός, στον οποίο χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κεφαλληνίας κ. Δημήτριος και κήρυξε τον Θείο λόγο.
Επίσης παρέστησαν οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος, Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ. Στέφανος, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Άρτζις κ. Βίκτωρ, από την Εκκλησία της Ουκρανίας και ο οικείος Ποιμενάρχης Βεροίας κ. Παντελεήμονας.
Στο τέλος ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Άρτζις κ. Βίκτωρ ανέγνωσε το μήνυμα του Σεβ. Μητροπολίτου Οδησσού και Ισμαήλ κ. Αγαθαγγέλου, ο οποίος δεν μπόρεσε να παρευρεθεί και δώρισε εκ μέρους του μία εικόνα της Παναγίας στον Σεβ. Μητροπολίτη Βεροίας κ. Παντελεήμων.
Αύριο, Τετάρτη 17 Ιανουαρίου το πρωί θα τελεστεί πολυαρχιερατικό συλλείτουργο, και στη συνεχεία θα ακολουθήσει ιερά λιτανεία.

ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


AgiouAntwniou.2018.jpg