Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2017

«ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ»: ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΣΤΟΝ ΞΕΝΩΝΑ «ΦΙΛΥΡΑ».

Σήμερα, παραμονή της πρωτοχρονιάς, ο Σ.Σ.Κ. Βόλου «Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ» πραγματοποίησε μία λιτή, αλλά πολύ όμορφη εκδήλωση για τους 17 τροφίμους και τους εργαζομένους του ΞΕΝΩΝΑ «ΦΙΛΥΡΑ»  (του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου).
Επίσημος προσκεκλημένος ήταν ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Ιγνάτιος, ο οποίος ευλόγησε την παραδοσιακή βασιλόπιτα του «Ε» και συνεχάρη όλους τους ανθρώπους της κοινωνικής αυτής δομής για τις προσπάθειες που καταβάλουν στηρίζοντας τον αγώνα των τροφίμων,  με σκοπό την άμεση κοινωνικοποίησή τους.  Τον Σεβασμιώτατο συνόδευαν ο Πρωτ. Θεόδωρος Μπατάκας, Πρόεδρος του Δ.Σ. του «Ε», ο κ Λάμπρος Γιωτόπουλος, Αντιπρόεδρος και μια δεκαμελής αντιπροσωπεία των συνεργατών – εθελοντών του Συλλόγου.
«Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ», προσέφερε ατομικά δώρα σε όλους τους παριστάμενους, ένα μεγάλο ξύλινο ποδοσφαιράκι για να ψυχαγωγούνται οι τρόφιμοι και το γεύμα της ημέρας. Το μεγαλύτερο δώρο για τους τροφίμους του Ξενώνα ήταν η επίσκεψη των ανθρώπων της Τοπικής μας Εκκλησίας, οι οποίοι δεν τους θυμούνται μόνο τα Χριστούγεννα, αλλά όλες τις ημέρες του έτους.