Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2017

Προσκυνηματική εξόρμηση Νέων στην Οσία Ματρώνα Ν. Ιωνίας.

Προσκυνηματική εξόρμηση 500 νέων γυναικών από όλη την Ελλάδα της Χριστιανικής Αδελφότητος ο «Σωτήρ» πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017 στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Περισσού στη Νέα Ιωνία, όπου φυλάσσονται η Ιερά Εικόνα και τα Ιερά Λείψανα της Οσίας Ματρώνης της Αομμάτου και Θαυματουργού.

Οι νέες, συνοδευόμενες από τον Προϊστάμενο της Αδελφότητος, Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη Αστέριο Χατζηνικολάου, συμμετείχαν στην Ιερά Παράκληση και προσκύνησαν την Ιερά Εικόνα και τα Λείψανα της Οσίας Ματρώνης, ενώ στη συνέχεια έψαλαν στον αύλειο χώρο του Ναού τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς και τραγούδησαν τραγούδια με αναφορά στην Υπεραγία Θεοτόκο καθώς και τραγούδια παραδοσιακά από όλη την Ελλάδα στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ.
Ο Σεβασμιώτατος, αφού εξέφρασε τη χαρά και τις θερμές ευχαριστίες του για την ξεχωριστή αυτή επίσκεψη, ευχήθηκε προς όλους καλή και ευλογημένη χρονιά.
Στη συνέχεια διενεμήθησαν ως ευλογία γλυκά και δώρα στους προσκυνητές.
Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως.