Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017

ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΕΟΡΤΗΣ ΕΙΣΟΔΙΩΝ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ.



«Η ΠΡΟΕΚΛΕΧΘΕΙΣΑ ΕΚ ΠΑΣΩΝ ΤΩΝ ΓΕΝΕΩΝ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ
ΕΙΣ ΤΑ ΑΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ»
Μέγας πανηγυρικός εσπερινός τελέσθηκε  την παραμονή της εορτής των Εισοδίων της Θεοτόκου, Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017, στον Ιερό Ναό της Ζωοδόχου Πηγής Λαρίσης, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνατίου. 

Στο κήρυγμά του μίλησε για το πρόσωπο της Παναγίας μας όπως σκιαγραφείται στην παρούσα μεγάλη εορτή και στις πολλές προτυπώσεις της, ως ιερουργού και Βασιλίσσης, ενώ επεσήμανε ότι  προαναγγέλει αυτή η εορτή τον δικό μας αγιασμό και  την δική μας σωτηρία. Στο τέλος με την παράκληση του Προϊσταμένου του Ιερού Ναού, Αρχιμανδρίτου π. Ανθίμου Ρατς, του Πρωτοπρεσβυτέρου π. Στεφάνου Γιάνναρου και των μελών του εκκλησιαστικού συμβουλίου, ετίμησε ιεροχρεωστικώς την ερίτιμον κ. Φανήν Πατσιούρα, μεγάλη Ευεργέτιδα του Ιερού Ναού, για την μεγάλη προσφορά της και την ευχαρίστησε δια θερμών λόγων για την αγιογράφησιν του περικαλλούς τρούλου του Ιερού Ναού.