Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

Η Τίμια Κάρα του Αγίου Ραφαήλ στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ).

Θεσσαλονίκη, Χρήστος Καναρόπουλος

Με ιδιαίτερη κατάνυξη και ευλάβεια ο φιλόθεος Λαός της αποστολικής Μητρόπολης της Θεσσαλονίκης, υποδέχθηκε, το απόγευμα του Σαββάτου 18 Νοεμβρίου 2017, την Τιμία Κάρα του Αγίου Ραφαήλ εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Μυτιλήνης, Ερεσού και Πλωμαρίου, στον Ιερό Ναό του Αγίου Φωτίου του Μεγάλου στη νέα παραλία της Θεσσαλονίκης.
Το Ιερό Λείψανο κόμισε η Γερόντισσα Ταβιθά, Ηγουμένη, συνοδεία Μοναζουσών της Ι. Μονής του Αγίου Ραφαήλ, και έγινε δεκτό με αισθήματα πνευματικής χαράς και αγαλλιάσεως από τον Πρωτοσύγκελλό της Ι.Μ. Θεσσαλονίκης Παν. Αρχιμ. π. Ιάκωβο Αθανασίου, τον Γεν. Αρχιερατικό Επίτροπο π. Φώτιο Ζαρζαβατσάκη, τον Ιερό Κλήρο και τον Λαό που έσπευσε να υπερπληρώσει το προαύλειο αλλά και τον Ιερό Ναό του Αγίου Φωτίου για να προσκυνήσει και να ενισχυθεί από τον Άγιο Ραφαήλ.

η συνέχεια Εδώ