Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017

Πανηγυρίζει η Ιερά Μονή Παναγίας κάτω Ξενιάς.




Την απόδοση της μεγάλης εορτής της Κοιμήσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου πανηγυρίζει μεγαλοπρεπώς η παλαίφατη και ιστορική Ιερά Μονή Παναγίας κάτω Ξενιάς, την Τετάρτη 23/8.
Την παραμονή της εορτής, στις 7.00 μ.μ. θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, στο προαύλιο της παλαιάς Μονής και ανήμερα η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία. Της Ιεράς Πανηγύρεως θα προεξάρχει ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Πανηγυρίζουν επίσης:
Ιερός Ναός Κοιμήσεως της Θεοτόκου Λάμιας Διμηνίου
Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Πρωτ. Θεοδώρου Παπασακελλαρίου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Αρχιμ. Παμφίλου Κοιλιά, Ιεροκήρυκος, ο οποίος θα ομιλήσει.
Ιερός Ναός Κοιμήσεως της Θεοτόκου Χρυσής Ακτής
Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Πρωτ. Μιχαήλ Τσούτσα, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Πρωτ. Θεοδώρου Μπατάκα, ο οποίος θα ομιλήσει.
Ιερά Μονή Παναγίας Λαμπηδόνος
Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Επιφανίου Δημητρίου, Ιεροκήρυκος, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβ. Μητροπολίτου     Βελεστίνου κ. Δαμασκηνού, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.