Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη 16 Αυγούστου 2017

Η ακολουθία των Εγκωμίων της Παναγίας στην Αλεξάνδρεια,(φωτο).


EgkwmiaAlexandreia2017.jpg
Την Τρίτη 15 Αυγούστου το εσπέρας τελέστηκε στον ιερό ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Αλεξανδρείας εόρτιος εσπερινός και στη συνέχεια η ακολουθία των εγκωμίων προς την Υπεραγία Θεοτόκο.

Χοροστάτησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μηδείας κ. Απόστολος, ο οποίος κήρυξε και το θείο λόγο, ενώ συγχοροστάτησαν ο Σεβ.Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αρμαβίρ και Λαμπίνσκ κ. Ιγνάτιος και ο Σεβ.Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων.
Μετά την ακολουθία των εγκωμίων έγινε λιτανεία του επιταφίου της Παναγίας.
Στον Ιερό Ναό φιλοξενείτε η Ιερή Εικόνα της Παναγίας Αγιοταφίτισσας απο τις 7 Αυγούστου έως τις 20 Αυγούστου. Ο σεβασμιώτατος δεν παρέλειψε για μία ακόμη φορά να ευχαριστήσει θερμά την ΑΘΜ τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ. Θεόφιλο για την μεγάλη αυτή ευλογία που επιφύλαξε στον πιστό λαό της Ημαθίας και να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του και τον σεβασμό του προς όλη την Αγιοταφική Αδελφότητα.

ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

EgkwmiaAlexandreia2017-2.jpg