Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Σάββατο 17 Ιουνίου 2017

Μνημόσυνο για τον Γέροντα Μωυσή τον Αγιορείτη (ΦΩΤΟ).



Το τριετές Μνημόσυνο του μακαριστού Γέροντος Μωυσέως του Αγιορείτου τελέσθηκε σήμερα, Σάββατο 17 Ιουνίου 2017, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Καστοριάς.
Το πρωί τελέσθηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καστορίας κ. Σεραφείμ, με τη συμμετοχή Κληρικών της Μητροπόλεως,
πολλοί εκ των οποίων διηκόνησαν τους μήνες της ασθενείας του, τον μακαριστό Αγιορείτη Γέροντα, και έλαβαν την ευλογία του και την ευχή του, πριν αφήσει την τελευταία του πνοή στο Επισκοπείο της Καστοριάς.

Ο Σεβασμιώτατος στον χαιρετισμό του μνημόνευσε τον Γέροντα Μωυσή, ο οποίος πέρασε τους τελευταίους μήνες της ζωής του στην Καστοριά, κατόπιν δικής του επιθυμίας, και θυμήθηκε το χαμόγελό του αλλά και πως μετέφερε με τον δικό του τρόπο, στους πατέρες του Επισκοπείου, λόγο παρηγορίας και παρακλήσεως.
Ας έχουμε την ευχή του και ας θυμάται τις δύσκολες αυτές ώρες και την ακριτική Καστοριά!
Αιωνία αυτού η μνήμη!