Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.

..

..
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Σάββατο 20 Μαΐου 2017

Αγρυπνία από τον Μητροπολίτη Άρτης ενώπιον του Λειψάνου της Αγίας Ελένης και του Τιμίου Ξύλου.

Το βράδυ της Παρασκευής 19ης Μαΐου 2017, στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό της Αγίας Βαρβάρας, στον ομώνυμο δήμο της Αττικής, ετελέσθη Ιερά Αγρυπνία από τον Μητροπολίτη Άρτης κ. Καλλίνικο, ενώπιον του Ιερού Λειψάνου της Αγίας Ελένης και του Τιμίου Ξύλου.
Ο Σεβασμιώτατος χοροστάτησε στην Ακολουθία του Εσπερινού και του Όρθρου και στην συνέχεια ετέλεσε το Μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας, μαζί με άλλους Κληρικούς.

Πλήθος προσκυνητών, με ευλάβεια συνέρρεε, καθ’ όλη τη διάρκεια της Ιεράς Αγρυπνίας, για να προσκυνήσει τα Ιερά Σεβάσματα. Το Ιερό λείψανο της Αγίας Ελένης και το Τίμιο Ξύλο, ήλθαν από την Βενετία στην Αθήνα, με αφορμή τα 80 χρόνια έργου της Αποστολικής Διακονίας της Εκκλησίας της Ελλάδος. Θα παραμείνουν, μέχρι την 15η Ιουνίου 2017.