Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

Προσκυνηματική εκδρομή των Εθελοντών κυριών του συσσιτίου και των συνεργατών του Ιερού Ναού Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης σε Προσκυνήματα της Δυτικής Μακεδονίας.




Πρώτη μας επίσκεψη στην Ιερά Μονή Οσίου Νικάνορος Ζάβορδας (τηλ 24620-25261). 

Δεύτερη μας επίσκεψη στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως Θεοτόκου Μικροκάστρου (τηλ. 24650-71307).

Τρίτη μας επίσκεψη στον Ιερό Ναό Γεννήσεως της Θεοτόκου στα Πετρανά Κοζάνης. 

Στην Ιερά Μονή Οσίου Νικάνορος μας υποδέχτηκε η αδελφότητα στο παρεκκλήσι του Αγίου Δημητρίου κάτω κι έξω της  Ιεράς Μονής, γιατί η Ιερά Μονή είναι Άβατο για τις γυναίκες, για την Ιερά Μονή Εδώ.
Εδώ προσκυνήσαμε το Χέρι του Αγίου μαζί με τις γυναίκες και μετά οι άνδρες πήγαμε επάνω στην Ιερά Μονή.
Καθολικό εκτός των άλλων προσκυνήσαμε τη Θαυματουργή Εικόνα της Μεταφορτώσεως Του Κυρίου που βρήκε ο Άγιος, και την Κάρα του Αγίου.  
Καθίσαμε στο μπαλόνι της Μόνης με θεά τον ποταμό Αλιάκμονα με τον Ηγούμενο, εκτός από λόγια πνευματικά που μας είπε  πρόσφερε πλούσιο μοναστηριακό κέρασμα.









Στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως Θεοτόκου Μικροκάστρου μας υποδέχτηκε η αδελφότητα, Προσκυνήσαμε την Θαυματουργή εικόνας της Παναγίας Ελεούσας, για την Ιερά Μονή Εδώ  και μας είπε λόγια πνευματικά η Ηγούμενη.





 

Στον Ιερό Ναό Γεννήσεως της Θεοτόκου στα Πετρανά Κοζάνης, λίγα λόγια για τα Πετρανά Εδώ  μας υποδέχτηκε ο Ιερέας του Ναού πατέρας Θωμάς μαζί με τις κυρίους και κυρίες που διακονούν στην ενορία.

Προσκυνήσαμε στον Ναό μας μίλησε ο πατέρας Θωμάς και μετά το κέρασμα μας έψαλαν και μας τραγούδησαν οι κυρίες παραδοσιακά τραγούδια της Καππαδοκίας.