Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Σάββατο 15 Απριλίου 2017

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΦΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΑΡΓΟΥΣ.

Μια λαοθάλασσα κόσμου συμμετείχε στην συνάντηση των Επιτάφιων στην πλατεία του Αγίου Πέτρου στο Άργος την Μεγάλη Παρασκευή  14 Απριλίου 2017. Οι λιτανευτικές πομπές των Επιτάφιων πέντε ενοριών της πόλης του Άργους, συναντήθηκαν στην πρόσφατα  ανακαινισμένη πλατεία  του Αγίου Πέτρου.

  Συγκεκριμένα συναντήθηκαν οι Επιτάφιοι από τις ενορίες του Αγίου Πέτρου, Αγίου Βασιλείου, Παναγίας, Αγίου Νικολάου και Αγίου Ιωάννου. Κατά την συνάντηση των Επιτάφιων ο γνωστός μελωδός Πέτρος Γαϊτάνος με τη συνοδεία του σολίστα στο κλαρίνο Βασίλη Σαλέα  , πλαισίωσαν μουσικά  με κατανυκτική ατμόσφαιρα τη Μεγάλης Παρασκευή. 
Την συνάντηση των Επιτάφιων παρακολούθησαν οι  βουλευτές Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός και Γιάννης Μανιάτης  ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος,  ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδος Α,Χειβιδόπουλος, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Β.Σιδέρης, η περιφερειακή σύμβουλος Ε.Παναγιωτοπούλου, αντιδήμαρχοι και δημοτικού σύμβουλοι του δήμου Αργους, η πολιτευτής Σ.Ταντάρου Κρίγγου κα.