Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Κυριακή 16 Απριλίου 2017

Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ (ΦΩΤΟ).



Με λαμπρότητα και με τη συμμετοχή πλήθους πιστών χριστιανών εορτάστηκε η λαμπροφόρος Ανάσταση του Κυρίου μας Ιησού Χριστού στην Καστοριά.
Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου χοροστάτησε και λειτούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστορίας κ. Σεραφείμ, ο οποίος μετέδωσε το Άγιο Φως στους ακρίτες της Καστοριάς και έψαλλε τον παιάνα της νίκης και του θριάμβου «ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ»!

Ακολούθησε η πανηγυρική αναστάσιμη Θεία Λειτουργία, όπου οι πιστοί έμειναν μέχρι τέλους, για να συμμετέχουν στο πασχάλιο τραπέζι που προσφέρει ο Χριστός, μεταλαμβάνοντας το Σώμα Του και το Αίμα Του.
Ο Σεβασμιώτατος συγκινημένος συνεχάρη τους πιστούς για την παρουσία τους στη Θεία Λειτουργία και ευχήθηκε σε όλους ο Αναστάς Κύριός μας να χαρίζει στον καθένα εγκόσμια και τα επουράνια αγαθά Του.
Τέλος, όπως ορίζει η παράδοση, ευλογήθηκαν και μοιράστηκαν σε όλους τσουρέκι, αυγά και κασέρι.