Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.

..

..
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Κυριακή 16 Απριλίου 2017

Ανάσταση στην Ιερά Μητρόπολη Άρτης.

Το Μέγα Σάββατο, 15η Απριλίου 2017, το βράδυ, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Άρτης, χοροστάτησε στον Όρθρο και ελειτούργησε ο επιχώριος Μητροπολίτης κ. Καλλίνικος.
Στις 11μ.μ. έγινε στα προπύλαια του Ναού η υποδοχή του Αγίου Φωτός. Τα μεσάνυχτα πραγματοποιήθηκε η Τελετή της Αναστάσεως, η Ιερά Ακολουθία του Όρθρου και η Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία, στο τέλος της οποίας ο Σεβασμιώτατος μοίρασε κόκκινα αυγά στους πιστούς. Στην Τελετή της Αναστάσεως παρέστησαν οι Τοπικές Αρχές και πλήθος πιστών.

«Η Ημέρα της Αναστάσεως του Χριστού, για την ανθρωπότητα, είναι η αρχή μιας ανανεωμένης άνοιξης της ελπίδας», αναφέρει, μεταξύ άλλων, το μήνυμα του Μητροπολίτου Άρτης, το οποίο ανέγνωσε ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Μητροπόλεως, π. Κωνσταντίνος Πλακιάς.