Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Σάββατο 25 Μαρτίου 2017

Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ Κ.ΙΟΥΣΤΙΝΟΣ στον ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΝΤΑ Ι. Ν. ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΕΥΟΣΜΟΥ.

Δελτίο Τύπου
Με λαμπρότητα, μεγαλοπρέπεια και πλήθος πιστών τελέστηκε σήμερα, Παρασκευή 24  Μαρτίου 2017, ο Πανηγυρικός Εσπερινός στον Εορτάζοντα Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στον Εύοσμο χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνου .
Ο Σεβασμιώτατος κ. Ιουστίνος, στο λόγο του, κατάφερε να δονήσει όλες τις χορδές της καρδιάς, καθώς με καταπληκτική μαεστρία συνέθεσε ύμνο για τον εθνοσωτήριο αγώνα της Εκκλησίας στα 500 χρόνια της σκλαβιάς και συνέδεσε άριστα αυτήν την προσφορά με τα σημερινά δεδομένα. Ο Σεβασμιώτατος κάλεσε το λαό σε «Εθνική αντίσταση», μια αντίσταση που θα τροφοδοτείται από τη χάρη της Εκκλησίας και θα αποσκοπεί στην  ανάπλαση και αναγέννηση της ελληνικής κοινωνίας .
«Τούτο το λόγο θα σάς πω, δεν έχω άλλον κανέναν, μεθύστε με το αθάνατο κρασί του ’21» είπε με ενθουσιασμό, στο τέλος  ο Σεβασμιώτατος ανακαλώντας τους στίχους του Κωστή Παλαμά και συνεγείροντας το λαό του Θεού.
Ο Οικοδεσπότης Ποιμενάρχης, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας, αφού ευχαρίστησε ενθέρμως το Σεβασμιώτατο κ. Ιουστίνο για την αποδοχή της πρόσκλησης, ευχήθηκε η χάρη και οι  πρεσβείες της Υπεραγίας Θεοτόκου να σκεπάζουν στοργικά όλες τις οικογένειες και την Πατρίδα μας!
Παρόντες ήταν ο κ. Γεώργιος Ορφανός, ο κ. Σταύρος Καλαφάτης, ο κ.Στέλιος Παπαθεμελής, ο Δήμαρχος Κορδελιού-Ευόσμου κ. Πέτρος Σούλας, ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου, ο Διοικητής του Γ΄Σώματος Στρατού Αντιστράτηγος κ. Δημήτριος Μπίκος, ο Αντισυνταγματάρχης κ. Νεκτάριος Κωνσταντέλλος και πλήθος κόσμου.
Εκ του Γραφείου Τύπου.