Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

Ομιλία Μητροπολίτου Άρτης και τιμητική διάκριση Μητροπολίτου πρώην Άρτης.

Το Σάββατο, 25η Μαρτίου 2017, το απόγευμα, στον Μουσικοφιλολογικό Σύλλογο Άρτης «Σκουφάς», πραγματοποιήθηκε επετειακή εκδήλωση.
Μετά τον χαιρετισμό του Προέδρου του Συλλόγου «Σκουφάς», κ. Νικολάου Μπανταλούκα, κύριος ομιλητής ήταν ο επιχώριος Μητροπολίτης κ. Καλλίνικος, με θέμα: «25η Μαρτίου· ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου και της Ελλάδας».

Επίσης, ο Μητροπολίτης πρώην Άρτης κ. Ιγνάτιος, ενεκηρύχθη επίτιμο μέλος του Μουσικοφιλολογικού Συλλόγου Άρτης «Σκουφάς».
Απενεμήθησαν, όπως κάθε χρόνο, τα «Αγραφιώτικα» και «Μπαρμπαστάθεια» βραβεία. Βραβεύθηκαν, προσωπικότητες σχετιζόμενες με την Άρτα, διακεκριμένες για την προσφορά τους σε διαφόρους τομείς, μεταξύ των οποίων ο Περιφαρειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, καθώς και αριστεύσαντες μαθητές.
Η εκδήλωση έκλεισε μελωδικά, από την χορωδία του Συλλόγου «Σκουφάς».