Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

Την μεγαλόνησο Κύπρο επισκέφτηκε ο Μητροπολίτης Δημητριάδος κ.Ιγνάτιος.

Δευτέρα, 20 Μαρτίου, 2017


Στην Μεγαλόνησο Κύπρο βρέθηκε, το τριήμερο 17-19/3, ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας κ. Ιγνάτιος, προσκεκλημένος του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Νέας Ιουστινιανής & Πάσης Κύπρου κ. Χρυσοστόμου, προκειμένου να συμμετάσχει σε σειρά πνευματικών εκδηλώσεων.

Ο Σεβ. κ. Ιγνάτιος, την Παρασκευή 17/3, θα χοροστατήσε στην Γ΄ Στάση των Χαιρετισμών της Υπεραγίας Θεοτόκου, στον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας Στροβόλου, όπου κήρυξε τον Θείο Λόγο αναφερόμενος στο πρόσωπο της Υπεραγίας Θεοτόκου.        Το Σάββατο 18/3 ο κ. Ιγνάτιος συμμετείχε  στην Επιμορφωτική Ημερίδα, που διοργάνωσε η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου, στο Κέντρο Μελετών της Ιεράς Μονής Κύκκου στον Αρχάγγελο Λευκωσίας. Η Ημερίδα πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Σχολής Γονέων, και θα είχε γενικό θέμα: "Η θωράκιση των Δικαιωμάτων του Παιδιού από τους Γονείς". Ο Σεβασμιώτατος μίλησε με θέμα «Η ταυτότητά μας μέσα στη σύγχρονη κοινωνία (Αναφορά στη Χάρτα των Δικαιωμάτων του παιδιού)».
Την Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως (19/3) λειτούργησε στον Ιερό Ναό Παναγίας Παλουριωτίσσης στη Λευκωσία, όπου  προεξήρχε ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ. Χρυσόστομος. Το θείο λόγο κήρυξε ο Σεβ. κ. Ιγνάτιος, ο οποίος με αφορμή την ευαγγελική περικοπή, αναφέρθηκε στο νόημα της άρσεως των προσωπικών Σταυρών του καθενός, ενώ ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου για την πρόσκληση.