Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Κυριακή 19 Μαρτίου 2017

Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως στην Γεωργιανή Παγγαίου.

Με εκκλησιαστική τάξη και ευπρέπεια εορτάστηκε την Κυριακή 19 Μαρτίου 2017, η Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως, στον Ιερό Ναό της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού στη Γεωργιανή Παγγαίου.
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομος χοροστάτησε στην Ακολουθία του Όρθρου και προεξήρχε της Πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας του Μεγάλου Βασιλείου πλαισιούμενος υπό Ιερέων και Διακόνων της Μητροπόλεως με επικεφαλής τον Πρωτοσύγκελλο της Μητροπόλεως Αρχιμανδρίτη π. Χρυσόστομο Μπένο.

Στο το τέλος της Δοξολογίας τελέσθηκε κατά το τυπικό η Ακολουθία της Προσκυνήσεως του Τιμίου Σταυρού υπό του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας, παρουσία πλήθους πιστών, που παρευρέθησαν στον εορτάζοντα Ιερό Ναό για να προσκυνήσουν και να λάβουν την Χάρη και την Ευλογία του Σταυρού του Κυρίου μας και να πάρουν ως ευλογία άνθη από τον ευπρεπισμένο δίσκο.
Το Θείο Λόγο εκήρυξε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας μετά την ανάγνωση του Ευαγγελίου αναφερθείς στην Εορτή της Σταυροπροσκυνήσεως.

Το κήρυγμα του Σεβασμιωτάτου κατά την Θεία Λειτουργία: