Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Σάββατο 25 Μαρτίου 2017

Ο Εσπερινός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στα Δωμάτια Παγγαίου.

Το απόγευμα της Παρασκευής 24 Μαρτίου 2017, παραμονή της μεγάλης Θεομητορικής εορτής του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, εψάλη στον εορτάζοντα Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης Δωματίων, όπου φυλάσσεται παλαιά και θαυματουργή Ιερά Εικόνα του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, οικογενειακό κειμήλιο οικογενείας του χωριού.
O Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας και η 4η στάση των Χαιρετισμών προς την Παναγία, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Χρυσοστόμου, παρουσία πλειάδος πιστών χριστιανών με επικεφαλή τον Δήμαρχο Παγγαίου κ. Φίλιππο Αναστασιάδη.
Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κήρυξε τον Θείο Λόγο, αναφερόμενος μεταξύ άλλων στο μέγα μυστήριο του Ευαγγελισμού της Υπεραγίας Θεοτόκου υπό του Αρχαγγέλου Γαβριήλ.