Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΡΙ.

Την Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017, επισκέφτηκε το Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Κεφαλαρίου ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αργολίδας, Νεκτάριος.Ο Σεβασμιότατος μίλησε με αγάπη και θέρμη στους μαθητές και στις μαθήτριες του σχολείου μας και τους διηγήθηκε διάφορες ιστορίες Αγίων και μαρτύρων του Χριστιανισμού, καθώς και προσωπικές του ιστορίες με τον γέροντα Παϊσιο.
Στο τέλος της επίσκεψής του στο σχολείο μας, δώρισε βιβλία στα παιδιά όλων των τάξεων καθώς και στη δανειστική βιβλιοθήκη του σχολείου.
Οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί ευχαριστούν θερμά τον Σεβασμιότατο για την επίσκεψή του και τον εξαιρετικά θερμό λόγο του αλλά και για την αγάπη με την οποία αγκάλιασε το σύνολο των μαθητών και των εκπαιδευτικών του σχολείου μας.