Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Σάββατο 25 Μαρτίου 2017

Γιόρτασαν τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου στα Φίχτια - Μυκηνών.

 Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός Χοροστατούντος του Μητροπολίτη Αργολίδος  Νεκταρίου τελέσθηκε την Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017  στον ιερό ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου – Φιχτίων. 

 Στην φετινή εορτή ο Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος τίμησε τον πολύτεκνο Ιερέα, θεολόγο και προϊστάμενο του Ιερού ναού,  π. Αποστόλη Χασάπη με το οφίκκιο του πρωτοπρεσβύτερου.  Μετά το πέρας του εσπερινού  και των Χαιρετισμών στην Υπεραγία Θεοτόκο , ακολούθησε η περιφορά της εικόνας του Ευαγγελισμού στην κωμόπολη  προς ευλογία των κατοίκων.
 Φέτος κατά την περιφορά συνόδευαν την εικόνα κορίτσια με παραδοσιακές στολές. 
 Με την παρουσία τους τίμησαν την εορτή ο Δήμαρχος Δημήτρης Καμπόσος, Αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι του δήμου Άργους Μυκηνών , οι βουλευτές Αργολίδος Γιάννης Ανδριανός και Γιάννης Μανιάτης ,ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Β.Σιδέρης ,ο αντιδήμαρχος Άργους Δ.Κρίγγοςε καθώς και πλήθος πιστών.

STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ - Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ