Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

ΠΟΙΜΑΝΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ κ. ΔΩΡΟΘΕΟΥ Β' ΣΤΗ ΣΙΚΙΝΟ.

 Την απομακρυσμένη και ολιγάνθρωπη νήσο Σίκινο επισκέπτεται από το μεσημέρι ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β' , προερχόμενος από τη Σύρο, και το απόγευμα τέλεσε την Ακολουθία του Μεγάλου Αποδείπνου και των Χαιρετισμών προς τον Τίμιο Σταυρό στον Ιερό Ναό του Τιμίου Σταυρού-Θεοτόκου Παντανάσσης, συμπαραστατούμενος από τους 2 Εφημερίους της νήσου και με την παρουσία του Δημάρχου Σικίνου, Δημοτικών Συμβούλων, των Εκπαιδευτικών όλων των Βαθμίδων και όλων των παιδιών της Σικίνου, της υπεύθυνης της Ιεράς Μονής Ζωοδόχου Πηγής Μοναχής Μυροφόρας και των Σικινίων πιστών. Στην ομιλία του,ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β' αναφέρθηκε στην αγάπη του Θεού προς τον άνθρωπο και την ευγνωμοσύνη, που πρέπει να αισθάνεται ο άνθρωπος προς το Θεό, ο Οποίος σέβεται την ελευθερία και το αυτεξούσιό του στις επιλογές του, ευχήθηκε για το Άγιο Πάσχα και διένειμε σε όλους ευλογίες.
   Αύριο το πρωί, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β' θα επισκεφθεί τον Ιερό Ναό της Επισκοπής, ο οποίος συντηρείται και αναστηλώνεται από τοΥπουργείο Πολιτισμού, μετά την ένταξή του σε Πρόγραμμα ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου, προκειμένου να ενημερωθεί για τις επιτελούμενες σ` αυτόν εργασίες, και στη συνέχεια, προσκυνηματικώς, την Ιερά Μονή Ζωοδόχου Πηγής.
Το απόγευμα, θα επιστρέψει στην Ερμούπολη.