Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ ΚΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΚΛΙΜΑΚΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΤΟΥ ΣΙΝΑΙΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ.

Ο Δήμος Ναυπλιέων  και ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού, Περιβάλλοντος ,Αθλητισμού και Τουρισμού διοργάνωσαν  μουσική εκδήλωση την  
Κυριακή 26 Μαρτίου 2017, στην αίθουσα της πρώτης Βουλής των Ελλήνων το  Βουλευτικό.
Την εκδήλωση  άνοιξε  το μουσικό σχήμα  << ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΑΝΤΙΛΑΛΟΙ>>  υπό την διεύθυνση του Κωνσταντίνου Ρούτουλα αποδίδοντας άσματα  της δημοτικής παράδοσης αφιερωμένα στο γεγονός της Εθνικής παλιγγενεσίας. Ακολούθησε στο δεύτερο μέρος , η  Βυζαντινή χορωδία Αθηνών  ΙΛΙΣΙΩΤΕΣ ΨΑΛΤΕΣ με χοράρχη και διδάσκαλο τον Γρηγόριο Αναστασίου που παρουσίασαν  την  κλίμακα των αρετών, δηλαδή δραματουργία της Κλίμακος του αγίου Ιωάννου Σιναίτου -τάξη και μέλος του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ Θ.ΣΤΑΘΗ ομότιμου καθηγητή του πανεπιστημίου Αθηνών. 
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο βουλευτής Αργολίδος Γ.Ανδριανός ,ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δ.Κωστούρος κα.

STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ - Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ