Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΚΑΙ ΔΟΞΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ.


Στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Αχιλλίου Λαρίσης, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνατίου τελέστηκε η πανηγυρική Δοξολογία για την απελεύθερωση της Πατρίδος μας από τον τουρκικό ζυγό.
Παρόντων των Στρατιωτικών και Πολιτικών Αρχών, αλλά και πολλών μαθητών από τα σχολεία της πόλεως μας και πλήθους πιστών, η διευθύντρια του 4ου Γυμνασίου κ. Αγγελική Χατζηαβραάμ μίλησε βαθυστόχαστα για το διπλό νόημα της εορτής. Την Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Λαρισαίος Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βασίλειος Κόκκαλης. Ακολούθησε η επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο της πόλεως, ενώ η στρατιωτική και η μαθητική παρέλαση έλαβε χώρα στην Κεντρική πλατεία της πόλεως, παρουσία πολλών Λαρισαίων.