Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

ΝΑΥΠΛΙΟ: ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΕΦΑΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ 1821.

Εν όψη της εορτής της 25 Μαρτίου 1821 μαθητές από τα σχολεία της πόλης του Ναυπλίου κατέθεσαν στεφάνια στο άγαλμα του Κολοκοτρώνη κι άλλα ηρώα της πόλης , Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017.

Κατάθεση στεφάνων στον ανδριάντα  του πρώτου Κυβερνήτη της Ελλάδος Ι.Καποδίστρια και το άγαλμα του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη έκαναν σήμερα το πρωί στις 11:00 μαθητές των σχολείων της πόλης του Ναυπλίου.
Στην εκδήλωση συμμετείχαν μαθητές, από το 1ο ΕΠΑΛ Ναυπλίου , το Ειδικό Γυμνάσιο Ναυπλίου, το 1ο Δημοτικό Ναυπλίου και το 1ο Λύκειο Ναυπλίου (πλατεία Καποδίστρια), το 1ο, 3ο και 5ο Δημοτικό Σχολείο, το 2ο Λύκειο και 1ο Γυμνάσιο Ναυπλίου (πάρκο Κολοκοτρώνη), μαζί φυσικά με τους καθηγητές τους ενώ στην εκδήλωση ήταν παρόντες και ο διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας Γιάννης Γαληνός.
Κατά την διάρκεια της στέψης έγιναν και απαγγελίες ποιημάτων από μαθήτριες σχολείων ενώ τον Εθνικό Ύμνο έψαλλαν μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου.

STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ - Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ