Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

Εσπερινός της Συγγνώμης στην Κομοτηνή.

Της ακολουθίας του εσπερινού της συγγνώμης εχοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κομοτηνής, πλαισιούμενος υπό πολλών Εφημερίων της Ιεράς Μητροπόλεως.

Ὁ Ποιμενάρχης της κατά Μαρώνειαν και Κομοτηνήν Εκκλησίας απηύθυνε μεστόν λόγον οἰκοδομῆς καί παρακλήσεως στά πλήθη των πιστών πού κατέκλυσαν τόν Μητροπολιτικόν Ναόν, όπου εφέτος ομίλησε περί της καθάρσεως του νοός , ότι τυγχάνει δώρο και τιμή του Θεού προς τον άνθρωπο , δανειζόμενος δε πληθώρα πατερικών λόγων επεσήμανε τους τρόπους διά των οποίων ο πιστός θα γίνει δέκτης των θείων δωρεών και θα αξιωθεί ουρανίων επάλθων.
Πριν την απόλυσιν του εσπερινού ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παντελεήμων ανέγνωσε την συγχωρητικήν ευχήν και έδωκε την πατρικήν ευλογίαν ώστε η των πνευματικών αγώνων αρχή να έχη θεμέλιο άσειστο τον Παντοδύναμο Κύριο, την ανάστασι του Οποίου να μας αξιώση να προσκυνήσουμε.