Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.

..

..
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

Τη Βασιλόπιτα Φιλοπτώχου Αδελφότητος Ελευθερούπολης ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας.

Το πρωί της Κυριακής 29 Ιανουαρίου 2017, μετά την Θεία Λειτουργία, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Χρυσόστομος μετέβη στο Πνευματικό Κέντρο του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Ελευθερουπόλεως για να ευλογήσει την Βασιλόπιτα της Φιλοπτώχου Αδελφότητος Ελευθερούπολης, πλαισιωμένος από τους Ιερείς και Διακόνους της πόλεως.

Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας απευθυνόμενος στη Πρόεδρο και στα μέλη της Αδελφότητος, ευχήθηκε ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός να ευλογεί και να ενισχύει το θεάρεστο έργο τους, της προσφορά έμπρακτης αγάπης προς τους αναξιοπαθούντας συνανθρώπους μας. Επίσης τόνισε πόσο ανάγκη έχει ο τόπος μας από τέτοιου είδους αληθινές προσφορές των ανθρώπων καθώς και την αμέριστη ευλογία που έχουν από τον Θεό όλοι όσοι προσφέρουν αγάπη και στήριξη προς τους εμπερίστατους αδελφούς μας.
Έπειτα το λόγο έλαβε ο εκπρόσωπος του Δημάρχου Παγγαίου Παγγαίου κ. Χρήστος Μποσμπότης, ο οποίος συνεχάρη την Αδελφότητα για την προσφορά της στο Φιλανθρωπικό τομέα στην περιοχή. Τέλος το λόγο έλαβε η Πρόεδρος της Αδελφότητας κ. Εύα Παπαδοπούλου η οποία αφού αναφέρθηκε στο έργο της αγάπης και τη προσφοράς, ευχαρίστησε το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτης μας, τον Δήμο Παγγαίου και πάντας για την καλή και ουσιαστική συνεργασία τους με απώτερο σκοπό την διακονία των πολιτών του Δήμου.