Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

Τα ονομαστήρια του Πατριάρχου Βουλγαρίας.

Στα ονομαστήρια του Μακαριωτάτου Πατριάρχου Βουλγαρίας και Μητροπολίτου Σόφιας κ. Νεοφύτου προσήλθε ο Σεβ. Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός, το Σάββατο, 21 του μηνός Ιανουαρίου ε.ε.
Ο Προκαθήμενος της Ορθοδόξου Βουλγαρικής Εκκλησίας λειτούργησε στον Καθεδρικό Ναό Αγίας Κυριακής στη Σόφια, πλαισιούμενος από τους Σεβ. Μητροπολίτες Βέλικο-Τυρνόβου Γρηγόριο, Φιλιππουπόλεως Νικόλαο, Δοροστόλου Αμβρόσιο, Βάρνας Ιωάννη, Νευροκοπίου Σεραφείμ, Ρούσε Ναούμ, Στάρας Ζαγοράς Κυπριανό και τους Θεοφιλεστάτους Επισκόπους Γεράσιμο, Αρχιγραμματέα της Ιεράς Συνόδου, Ευλόγιο, Σιώνιο, Γρηγόριο και Πολύκαρπο.
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός παρέστη συμπροσευχόμενος από του Ιερού Βήματος και μετέφερε στον άγοντα τα ονομαστήριά του Μακαριώτατο Πατριάρχη Βουλγαρίας τις αδελφικές ευχές και τα συγχαρητήρια του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμου.