Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

Κατά τόπους συνάξεις του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Τιμοθέου με τα νέα Εκκλησιαστικά Συμβούλια και Συμβούλια των Φιλοπτώχων Ταμείων.

SAM 2441 Custom
Στα πλαίσια της ποιμαντικής του μέριμνας, για την τοπική μας Εκκλησία, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την εβδομάδα αυτή άρχισε να πραγματοποιεί κατά τόπους συνάξεις Αρχιερατικών Περιφερειών, ώστε να συναντηθεί με τα νέα Εκκλησιαστικά Συμβούλια και τα νέα Συμβούλια των Φιλοπτώχων Ταμείων της Ιεράς μας Μητροπόλεως.

 Κατά τις συνάξεις, μετά το πέρας της ακολουθίας του Εσπερινού, ο Σεβασμιώτατος αναφέρεται σε Λειτουργικά, Διοικητικά και Διαχειριστικά θέματα, εφιστώντας την προσοχή των Ιερέων και των νέων Εκκλησιαστικών Συμβουλίων, ώστε η λειτουργία των Ενοριών να είναι πιο εύρυθμη και αποτελεσματική.
 Ήδη, τις παραπάνω συνάξεις πραγματοποίησε με τις Αρχιερατικές Περιφέρειες Αγναντερού, Φαναρίου, Σοφάδων, Ιτέας, Παλαμά, Καρδίτσης και Φαρσάλων.
 Στο τέλος, επέδιδε τα διοριστήρια των νέων Συμβουλίων.
SAM 2433 Custom
SAM 2434 Custom
SAM 2435 Custom
SAM 2437 Custom
SAM 2441 Custom
SAM 2442 Custom
SAM 2475 Custom
SAM 2478 Custom
SAM 2482 Custom