Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

Την Βασιλόπιτα της Συνόδου ευλόγησε ο Αρχιεπίσκοπος.

30.12.2016

Ρεπορτάζ για το Ραδιόφωνο της Εκκλησίας: Μάκης Αδαμόπουλος
Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης

Ειρηνική και παραγωγική ευχήθηκε να είναι η νέα χρονιά ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος μετά την ακολουθία ευλογίας της Βασιλόπιτας των Συνοδικών Υπηρεσιών στην μεγάλη αίθουσα της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος. Τον Αρχιεπίσκοπο πλαισίωσαν οι Γραμματείς της Ιεράς Συνόδου Αρχιμανδρίτες Ιερώνυμος Νικολόπουλος και Ιερώνυμος Κάρμας, ενώ έψαλλε η χορωδία του Μητροπολιτικού Ναού Αθηνών.

Παραβρέθηκαν ο Αρχιμανδρίτης Δαμιανός Πάνου έξαρχος στην Αθήνα του Παναγίου Τάφου, ο Μητροπολίτης Γουϊνέας Γεώργιος, εκπρόσωπος στην Αθήνα του Πατριάρχου Αλεξανδρείας, Μητροπολίτες της Εκκλησίας της Ελλάδος, ο Αρχιγραμματέας της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος Επίσκοπος Μεθώνης κ. Κλήμης, ο Πρωτοσύγκελλος της Αρχιεπισκοπής Αρχιμανδρίτης Συμεών Βολιώτης, ακαδημαϊκοί, ο Διευθυντής του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Εκκλησίας κ. Αλέξανδρος Κατσιάρας, οι Γραμματείς των Συνοδικών Επιτροπών, κληρικοί και λαϊκοί υπάλληλοι των διοικητικών υπηρεσιών της Εκκλησίας.