Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

Συνεχίζονται οι επισκέψεις αγάπης στο Γηροκομείο Στυλίδος.

Συνεχίζονται οι επισκέψεις αγάπης στο γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως μας  «Ίδρυμα Πετρή – Στέγη Γερόντων» στην Στυλίδα.
          Ενόψει των ημερών του Αγίου Δωδεκαημέρου τους τροφίμους επισκέφθηκαν μέλη του Συλλόγου γυναικών Στυλίδος, μαθητές του Παραρτήματος Στυλίδος της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Μητροπόλεως μας και περί τα 50 άτομα από την Ενορία των Αγίων Αποστόλων Λαμίας με επικεφαλής τον Προϊστάμενο – Εφημέριο π. Βασίλειο Καραμέρη.

          Οι επισκέπτες έψαλλαν τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στους γερόντους και υπό την διεύθυνση του Πρωτοψάλτου και Καθηγητού της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής κ. Ευθυμίου Τσούμα τραγούδησαν παραδοσιακά τραγούδια, χαρίζοντας στους γέροντες εκτός από το χάδι αγάπης, ψυχική ευφορία και χαρά. Τους ευχήθηκαν Χρόνια Πολλά και καλή και ευλογημένη Χρονιά.  Επίσης προσέφεραν χαρτικά είδη και τρόφιμα για τις ανάγκες του Ιδρύματος.
          Τους επισκέπτες υποδέχτηκαν εγκάρδια  ο Διευθυντής τους Ιδρύματος Παν. Αρχιμ. π. Μάξιμος Νικολόπουλος και το προσωπικό και τους ευχαρίστησαν για την έμπρακτη αγάπη τους.