Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΘ. Ι. Ν. ΑΠ. ΠΑΥΛΟΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥ.


105 6364
Την Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2016, στην Κροκίδειο αίθουσα πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση των Κατηχητικών Σχολείων του Ιερού Καθεδρικού Ναού Αποστόλου Παύλου Κορίνθου, παρουσία του σεπτού Ποιμενάρχου μας κ. Διονυσίου, Κληρικών της Ι. Μητροπόλεώς μας, γονέων των παιδιών και πλήθους κόσμου.

Η εκδήλωση περιελάμβανε Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα από τη χορωδία του κατηχητικού, θεατρικό δρώμενο με τίτλο: «Χριστούγεννα στην Ομόνοια», προβολή βίντεο με τις «δράσεις» όλης της χρονιάς και παραδοσιακούς χορούς από την Δυτική Θράκη.
Στον επίλογο της εκδηλώσεως ο Αιδ/τος Πρωτ/ρος π. Παναγιώτης Μαυραγάνης, προϊστάμενος του Ι. Ναού, ευχαρίστησε θερμά όλους όσοι δούλεψαν για αυτήν και κάλεσε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας να απευθύνει χαιρετισμό.
Ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας, εμφανώς συγκινημένος, αναφέρθηκε στο έργο που επιτελούν αθόρυβα οι κατηχητές της τοπικής μας Εκκλησίας, ευχαριστώντας τους για την προσφορά τους, καθώς και στον σπουδαίο ρόλο που διαδραματίζουν τα κατηχητικά σχολεία στην διαπαιδαγώγηση των νέων μας, παρά τις προσπάθειες που συντονισμένα γίνονται εσχάτως, για την περιθωριοποίησή τους από θεσμικούς και μη παράγοντες. Ολοκλήρωσε δε, τον σύντομο χαιρετισμό του μοιράζοντας εορταστικά δώρα σε όλα τα παιδιά, ευχόμενος προς όλους Καλό και Ευλογημένο το νέο πολιτικό έτος και προσκαλώντας άπαντες στην Ι. Αγρυπνία την οποία θα τελέσει το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς και η οποία επιτελείται για τα μοναχικά άτομα κάθε χρόνο στην ενορία μας.
Μετά το πέρας της εκδηλώσεως παρατέθηκε εορταστικό τραπέζι για όλους τους μαθητές και τους συντελεστές, στην Τζάφειο αίθουσα, στον αύλειο χώρο του Ι. Ναού.

ΕΚ ΤΟΥ Ι. ΝΑΟΥ.