Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

Η ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ «ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2006» «ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ Ι. ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΜΑΣ.


105 8860
Την Τράπεζα Τροφίμων και Ενδυμάτων της Ιεράς Μητροπόλεως μας «ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ» επισκέφτηκε σήμερα Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2016, ο Πρόεδρος κ. Δημήτριος Μπινιάρης και το Δ.Σ. της Ποδοσφαιρικής Ομάδας «ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2006», συνοδευόμενοι από την κ. Τζένη Σουκαρά της «RAP MEDIA», προκειμένου να ενισχύσουν το φιλανθρωπικό έργο της Ι. Μητροπόλεως μας, προσφέροντας ικανή ποσότητα τροφίμων μακράς διαρκείας, τα οποία είχαν συγκεντρώσει τις προηγούμενες ημέρες.
Σημαντική ήταν η δέσμευσή τους ότι θα βρίσκονται συνεχώς κοντά στις φιλανθρωπικές προσπάθειες της Ι. Μητροπόλεως μας, βοηθώντας όπου μπορούν και το επιτρέπουν οι δυνάμεις τους.
Ο υπεύθυνος της «ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑΣ» Παν/τος Αρχιμ. π. Αρκάδιος Ραζνύ, τους συνεχάρη για αυτή τους την πρωτοβουλία και τους ευχαρίστησε θερμά μεταφέροντας τις Αρχιερατικές Ευλογίες και τις Πατρικές ευχές του σεπτού Ποιμενάρχου μας κ. Διονυσίου για χρόνια πολλά και καλή χρονιά.