Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

Επίσκεψη του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου στην Ιερά Μητρόπολη Ελευθερουπόλεως.

Ευχαρίστως ανακοινώνομε στον ιερό Κλήρο και τον ευσεβή Λαό, ότι από 14 έως 15 Δεκεμβρίου 2016 θα φιλοξενήσουμε στην Μητρόπολη μας τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμον, ο οποίος έρχεται στην επαρχία μας για να προεξάρχει της Ιεράς Πανηγύρεως του Αγίου Ελευθερίου στον Καθεδρικό Ιερό Ναό της πόλεως μας.
Θα έχομε την χαρά και ευλογία να λάβουμε την ευχή του και να εκδηλώσουμε το σεβασμό και την αγάπη μας προς το σεπτό πρόσωπο του Προκαθημένου της Αγιωτάτης Εκκλησίας μας.

Την Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου και περί ώραν 18:00 θα τελεσθή ο Μέγας Πανηγυρικός Πολυαρχιερατικός Εσπερινός, εις τον εορτάζοντα Ιερόν Ναόν χοροστατούντος του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου.
Την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου (07:15-10:30) θα τελεσθή εις τον αυτόν εορτάζοντα Ιερόν Ναόν Πανηγυρική Πολυρχιερατική Θεία Λειτουργία Ιερουργούντος του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου.
Την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου και ώρα 12:00 θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο «Φρίξος Παπαχρηστίδης» του Δήμου Παγγαίου εκδήλωση προς τιμήν του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου, όπου και θα ανακηρυχθεί επίτιμος Δημότης Παγγαίου.