Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

ΕΟΡΤΑΖΕΙ Η ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ.

 Γίνεται γνωστό   ότι, την 4η   Δεκεμβρίου 2016,η Εκκλησία μας εορτάζει την μνήμη της Αγίας Ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Βαρβάρας, η οποία τιμάται όλως ιδιαιτέρως εις την Πόλη μας και εις τον ιστορικό  Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνος.
     
  Την παραμονή της εορτής, Σάββατο 3 Δεκεμβρίου και ώρα 6.30  μ.μ. θα ψαλεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, μετ’ Αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος. Μετά το πέρας του Εσπερινού, θα γίνει η καθιερωμένη λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας της  Αγίας Ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Βαρβάρας, παιανιζούσης της Φιλαρμονικής του Δήμου Ναυπλιέων.        

       
  Την ημέρα της εορτής,  Κυριακή 4 Δεκεμβρίου και ώρα 7ην  πρωινή θα ψαλεί ο Όρθρος και θα τελεσθεί η Θεία Λειτουργία,χοροστατούντος  και λειτουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου  Αργολίδος κ.κ. Νεκταρίου .