Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

Λαμπρό συλλείτουργο για τους Πολιούχους του Κιλκίς (ΦΩΤΟ).

Για την Romfea.gr | Χρήστος Καναρόπουλος

Με λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια, εορτάστηκαν και φέτος οι Άγιοι Πέντεκαιδεκα Ιερομάρτυρες, πολιούχοι και προστάτες της πόλεως του Κιλκίς, σήμερα Δευτέρα 28 Νοεμβρίου, ημέρα μνήμης των Αγίων.
Παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες πάνδημη ήταν η συμμετοχή των Κιλκισιωτών στον φετινό εορτασμό, οι οποίοι είχαν την μεγάλη ευλογία να προσκυνήσουν και την Ιερή Εικόνα της Παναγίας της Μυρτιδιωτίσσης εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου.
Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης κ. Ιγνατίου την Εικόνα συνόδευσαν στο Κιλκίς ο Πρωτοσύγκελλός της Ι.Μ.Λ. Αρχιμ. π. Αχίλλιος Τσούτσουρας και ο Αρχιμ. π. Κωνσταντίνος Δεληχρήστος, Προϊστάμενος του Ι.Ν. Τεσσαράκοντα Μαρτύρων Λαρίσης, στον οποίο και φυλάσσεται η Ιερή Εικόνα.
η συνέχεια Εδώ