Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΓΟΝΕΩΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ 2016-2017.

Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησαν  οι συναντήσεις της Σχολής Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος, με πρώτο ομιλητή  για την πρώτη συνάντηση της  νέας  περιόδου 2016-2017 τον Πρωτοπρεσβύτερο π. Αδαμάντιο Αυγουστίδη, Αναπληρωτή Καθηγητή – Ψυχίατρο και Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, ο οποίος  ανέπτυξε  το θέμα: «Η ανατροφή των ... γονέων».
Η συνάντηση  πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πανταζής Royal στη Δαλαμανάρα, τη Δευτέρα 28η Νοεμβρίου 2016. Οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται σε μηνιαία βάση και αποτελούν μία ευκαιρία που παρέχει η Ιερά Μητρόπολη  Αργολίδος  στους γονείς και υποψήφιους γονείς να προβληματισθούν με το πώς μπορούν να ανταποκρίνονται με επιτυχία στο σύνθετο και δύσκολο ρόλο τους, όπως αυτός διαμορφώνεται στις σύγχρονες συνθήκες. Στο τέλος της ομιλίας του π. Αδαμάντιου  Αυγουστίδη ,ο μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος  ευχαρίστησε τον προσκεκλημένο Ιερέα για την τόσο κατατοπιστική ομιλία του και του πρόσφερε ένα αναμνηστικό δώρο με το διακριτικό της σχολής γονέων της Μητροπόλεως Αργολίδος. Κατά την διάρκεια των συναντήσεων, θα λειτουργεί χώρος δημιουργικής απασχόλησης για τα παιδιά από εξειδικευμένους παιδαγωγούς του βρεφονηπιακού σταθμού Δον Πινέλο.