Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.

..

..
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

Ο Σεβασμιώτατος στην Ενορία του Αγίου Γεωργίου Λαμίας.

Στην Ενορία του Αγίου Γεωργίου Λαμίας μετέβη σήμερα  Σάββατο 29 Οκτωβρίου,  το απόγευμα,  ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος προκειμένου να ευλογήσει τους γάμους του κ. Αντωνίου Αρτέμη, ο οποίος κατάγεται από την Σύρο και της κ. Δέσποινας Κολοβού, κόρης του εξαιρετικού συνεργάτου της Ιεράς Μητροπόλεως μας, μέλους του Μητροπολιτικού Συμβουλίου  και τ. Διευθυντού της Δ.Ο.Υ. Λαμίας κ. Κωνσταντίνου Κολοβού.

          Στο τέλος του μυστηρίου ο Ποιμενάρχης μας ευχήθηκε εγκαρδίως στους νεόνυμφους  να ζήσουν και τους απηύθυνε Πατρικές συμβουλές για τη νέα ζωή που ξεκινούν. Επίσης τους προέτρεψε να   δημιουργήσουν ένα χριστιανικό και  ευλογημένο σπιτικό κάτω από την Σκέπη του Θεού αφού και οι δύο τυγχάνουν  γόνοι  καλών οικογενειών και πιστών μελών της Εκκλησίας μας.
          Επίσης ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε σε όλους τους παρισταμένους γονείς, συγγενείς και φίλους να τους χαίρονται και να τους καμαρώνουν.
          Αμέσως μετά ο Σεβασμιώτατος επισκέφθηκε το ισόγειο Πνευματικό κέντρο του Ναού όπου εκεί περίμεναν πολλά νέα παιδιά. Κάθε Σάββατο στις 7:30 το απόγευμα εδώ και αρκετά χρόνια στην Ενορία λειτουργεί Σύναξη νέων, την ευθύνη της οποίας έχει ο καλός και δραστήριος Εφημέριος π. Νικόλαος Κατσαρέλης.
          Στην σημερινή σύναξη ωμίλησε στους νέους ο Σεβασμιώτατος για επίκαιρα και πνευματικά θέματα και μέσα σε χαρούμενο κλίμα οι νέοι είχαν για πολύ ώρα ευχάριστη συζήτηση με τον Σεβασμιώτατο.