Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016

Λαμπρά εορτάστηκε η 28η Οκτωβρίου στην Καστοριά (ΦΩΤΟ).

Με λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια εορτάστηκε η Αγία Σκέπη και η Εθνική Επέτειος της 28ης Οκτωβρίου στην Καστοριά.
Στη Θεία Λειτουργία που τελέσθηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Καστοριάς, ιερούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστορίας κ. Σεραφείμ, συμπαραστατούμενος από Κληρικούς και τους Διακόνους.

Την ώρα του Κοινωνικού ο Πρωτοσύγκελλος Αρχιμ. Αθανάσιος Γιαννουσάς ανέγνωσε την εγκύκλιο του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας για την ημέρα του διπλού εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου.
Αμέσως μετά τελέσθηκε επίσημη Δοξολογία, παρουσία των πολιτικών, στρατιωτικών, αστυνομικών και πυροσβεστικών αρχόντων της περιοχής και πλήθους πιστών χριστιανών.
Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο αριστούχος μαθητής του 1ου Δημοτικού Σχολείου Καστοριάς Μάριος Χατζής.
Οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν με την Επιμνημόσυνη Δέηση και την κατάθεση στεφάνων στο ηρώο της πλατείας Μακεδονομάχων αλλά και την καθιερωμένη μαθητική και στρατιωτική παρέλαση στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου.