Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Λαμπρό πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο στο Ζαγκλιβέρι (ΦΩΤΟ).

Ζαγκλιβέρι | Χρήστος Καναρόπουλος

Με μεγαλοπρέπεια και θρησκευτική κατάνυξη οι ευσεβείς πιστοί του Ζαγκλιβερίου και της ευρύτερης περιοχής της Χαλκιδικής και της Θεσσαλονίκης τίμησαν σήμερα, Τρίτη 27 Σεπτεμβερίου 2016, τη μνήμη της Νεομάρτυρος Αγίας Ακυλίνας της Ζαγκλιβερινής συμμετέχοντας στο λαμπρό πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο που τελέστηκε στον ομώνυμο περικαλλή Ιερό Ναό στο Ζαγκλιβέρι ν. Θεσσαλονίκης.
Του Όρθρου και της πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου, Τήνου, Άνδρου, Κέας, Μήλου και Μυκόνου κ. Δωρόθεος Β' και συλλειτούργησαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ. Ιωάννης και ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ. Θεόκλητος με τη συμμετοχή Ιερέων της Ιεράς Μητροπόλεως Ιερισσού αλλά και όμορων Μητροπόλεων.
η συνέχεια Εδώ