Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Κυριακή 28 Αυγούστου 2016

ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΤΗΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΚΙΟ.


Στον Ιερό ναό Θεομάνας – Οδηγήτριας στην Νέα Κίο Αργολίδος τελέσθηκε την Κυριακή 28 Αυγούστου το ετήσιο μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των ιερέων, των κτητόρων του Ιερού Ναού καθώς και των ευεργετών της Νέας Κίου.


Στο καθιερωμένο εδώ και χρόνια ετήσιο μνημόσυνο, που τελείται την πρώτη Κυριακή μετά την Πανήγυρη της Θεομάνας, μνημονεύθηκαν οι Ιερείς, Αρχιμανδρίτης Νίκανδρος Πινάτσης, π. Νικόλαος Μπούμπουλης και π. Βασίλειος Σπανός, οι κτήτορες του Ιερού ναού, Απόστολος Πεζάς και οι γονείς του, οι ευεργέτες της Νέας Κίου, Γεώργιος και Σταυρούλα Βορίδη καθώς και η Αικατερίνη Δημοπούλου. 

Το μνημόσυνο τέλεσε ο Πρωτοπρεσβύτερος Ιερέας π. Δημοσθένης Γάτσιος.
 

Την θεία Λειτουργία και το μνημόσυνο παρακολούθησαν ο αντιδήμαρχος Αργους Μυκύνων Ηλίας Χατζηγεωργίου, ο πρώην Δημαρχος της Νέας Κίου Γιώργος Μανινής και πολλοί κάτοικοι της Νέας Κίου.