Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016

Συλλείτουργο στην Ι.Μ. Τιμίου Προδρόμου Σερρών (ΦΩΤΟ).

Σέρρες | Χρήστος Καναρόπουλος


Τον προστάτη και έφορο της Άγιο Ιωάννη τον Πρόδρομο εόρτασε πανδήμως χθες και σήμερα η παλαίφατος Ιερά γυναικεία Μονή του Τιμίου Προδρόμου και Βαπτιστού Ιωάννου Σερρών, ημέρα κατά την οποία η Αγία μας Εκκλησία εορτάζει τη μνήμη της Αποτομής της Κάρας του Τιμίου Προδρόμου.
Χθες, παραμονή της εορτής, τελέστηκε μέγας πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντους του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκταρίου, ο οποίος κήρυξε και το θείο λόγο, με τη συμμετοχή του οικείου Ποιμενάρχου, Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγου, παρουσία της Καθηγουμένης Γερόντισσας Φεβρωνίας και της αδελφότητας της Μονής καθώς και πλήθους πιστών. Στο κήρυγμα του ο Σεβασμιώτατος κ. Νεκτάριος έκανε λόγο για το συμπόσιο του Ηρώδη, ένα συμπόσιο αναίδειας, ακολασίας και φίμωσης της αληθείας.
η συνέχεια Εδώ