Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ.κ. Ιγνάτιος στην Κατασκήνωση.

Πέμπτη, 30 Ιουνίου, 2016


Στις κατασκηνωτικές εγκαταστάσεις της Ιεράς Μητροπόλεως, στον Άγιο Λαυρέντιο Πηλίου, βρέθηκε ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος την Πέμπτη 30/6, όπου από την Δευτέρα 27/6 φιλοξενούνται περίπου 100 αγόρια των σχολικών τάξεων του Δημοτικού. 
Ο Σεβασμιώτατος γευμάτισε μαζί με τα παιδιά, τα οποία και παρουσίασαν κατασκηνωτικό ψυχαγωγικό πρόγραμμα.

Στο σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε προς τα παιδιά, τα προέτρεψε να χαρούν τις ημέρες παραμονής τους στην κατασκήνωση και να συνεχίσουν να ζουν με τις καλές συνήθειες της κατασκήνωσης και στην πόλη.
Ευχαρίστησε δε ιδιαιτέρως τους αρχηγούς, τα στελέχη και όλους όσους εθελοντικά προσφέρουν στο να λειτουργήσει σωστά και εποικοδομητικά  η κατασκήνωση.
Η κατασκηνωτική περίοδος των αγοριών του δημοτικού τελειώνει τη Δευτέρα 4/7, ενώ τη σκυτάλη αναλαμβάνουν τα κορίτσια του δημοτικού, με αρχηγό τον π. Βασίλειο Αδάμ.