Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

Η Θεία Λειτουργία της Μ. Πέμπτης στο Ιερό Προσκύνημα του Αγίου Σπυρίδωνος.

 
IMG_3638.JPG
 
Με τη δέουσα μεγαλοπρέπεια τελέστηκε το πρωί της Μ. Πέμπτης 28 Απριλίου 2016 στο Ιερό Προσκύνημα του Αγίου και Θαυματουργού Σπυρίδωνος, ο Εσπερινός και η Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκταρίου.

Στο λόγο του ο κ. Νεκτάριος επεσήμανε ότι ο Κύριό μας μάς καλεί να καθαριστούμε εσωτερικά, μέσα στην καρδιά μας και  Εκείνος θα μας δώσει τη δύναμη της μετανοίας, να εκζητήσουμε το έλεός Του. Επίσης να έχουμε όλη τη Χάρη του Θεού, ώστε να κατανοήσουμε ποιοί είμαστε και  τι  ζητά από εμάς ο Χριστός. Ακόμη χρειάζεται ο Χριστιανός να έχει καθαρότητα νοός και καρδίας όταν προσεγγίζει τα Άχραντα Μυστήρια του Σωτήρος Χριστού.
Καταλήγοντας ο Σεβασμιώτατος προέτρεψε τους πιστούς να μεταλαμβάνουν του Σώματος και του Αίματος του Κυρίου, ώστε να ενωθούν μαζί Του, βιώνοντας από αυτήν ακόμα τη ζωή τη Βασιλεία των Ουρανών.  
Αξίζει τέλος να σημειωθεί η μεγάλη συμμετοχή των πιστών στο Μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας. 
 
IMG_3610.JPG
 
IMG_3611.JPG
 
IMG_3634.JPG
 
IMG_3614.JPG
 
IMG_3625.JPG
                                                                                             
 
IMG_3630.JPG
 
IMG_3636.JPG
 
IMG_3631.JPG
 
 
IMG_3635.JPG
 
IMG_3639.JPG