Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Τη Βασιλόπιτα του Δημοτικού Συμβουλίου Παγγαίου ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως κ.κ. Χρυσόστομος.



Το εσπέρας της 21ης Ιανουαρίου 2016, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Χρυσόστομος, στην Αίθουσα των συνεδριάσεων του Δήμου και πλαισιωμένος υπό τους Ιερείς της πόλεως, ευλόγησε και έκοψε τη Βασιλόπιτα του Δημοτικού Συμβουλίου Παγγαίου, παρουσία του Δημάρχου Παγγαίου κ. Φιλίππου Αναστασιάδη, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κωνσταντίνου Γάκη και όλων των Δημοτικών Συμβούλων.

Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας απευθυνόμενος στους Δημοτικούς Συμβούλους του Δήμου μας, ευχήθηκε ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός να εμπνέει κλίμα ενότητας και αγάπης μεταξύ τους και να φωτίζει κάθε καλή τους σκέψη καθώς και να ενισχύει κάθε καλή προσπάθεια που σκοπό θα έχει το κοινό καλό των Δημοτών και της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Παγγαίου. Τέλος ευχαρίστησε πάντας για την καλή και ουσιαστική συνεργασία τους με την τοπική Εκκλησία με απώτερο σκοπό την διακονία των πολιτών του Δήμου.
Έπειτα το λόγο έλαβε ο Δήμαρχος Παγγαίου, ο οποίος ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο και τους Ιερείς για την παρουσία τους στη σημερινή τελετή. Εν συνεχεία δήλωσε πως η καλή συνεργασία μεταξύ Δήμου και Εκκλησίας είναι δεδομένη και ανέφερε την άμεση συνεργασία μεταξύ των δύο θεσμών, με τη συμμετοχή Ιστορικών του Δήμου μας, για την πραγματοποίηση ενός Ιστορικού Συνεδρίου στα μέσα του Οκτωβρίου, με σκοπό την ανάδειξη του Ιστορικού – Θρησκευτικού πολιτισμού του Παγγαίου.