Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Μνημόσυνο για το Μητροπολίτη Κερκύρας κυρό Τιμόθεο.

 
IMG_0650.JPG
 
Το πρωί της Παρασκευής 22 Ιανουαρίου 2016 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος τέλεσε Ιερό Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του κεκοιμημένου προκατόχου του, κυρού Τιμοθέου Τριβιζά, στον Ι.Ν. της Αγίας Τριάδος του Ι.Χ.Π. " Η Πλατυτέρα ", όπου βρίσκεται και ο τάφος του.

Ο κ. Νεκτάριος στο λόγο του υπογράμμισε τη σπουδαιότητα που δίνει η Αγία μας Εκκλησία στην τέλεση των μνημοσύνων των μεταστάντων αδελφών μας, τονίζοντας την ωφέλεια των ψυχών τους, από αυτά. Ακόμη  εξήρε την προσωπικότητα του κυρού Τιμοθέου, χαρακτηρίζοντάς τον ως έναν άνθρωπο με ήθος, αξιοπρέπεια και με ιδιαίτερα δυναμικό χαρακτήρα, ο οποίος πρόσφερε τα μέγιστα στην Τοπική Εκκλησία, στο διάστημα που τη διαποίμανε. Καρπό του έργου του αποτελεί και το Ιδρυμα Χρονίως Πασχόντων “ Η Πλατυτέρα “, που με τόση αγάπη δημιούργησε εκ θεμελίων και στο οποίο θέλησε και να ταφεί.
Τέλος ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε όπως Κύριος ο Θεός να τάξει την ψυχή του μεταστάντος Μητροπολίτου εν σκηναίς Δικαίων, όπου επισκοπεί το Φως του Χριστού.
 
IMG_0646.JPG
 
IMG_0655.JPG
                                                                                                                
IMG_0647.JPG
 
IMG_0661.JPG
 
IMG_0659.JPG
 
IMG_0653.JPG