Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΣΣΑΒΕΤΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ".

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2016



Το απόγευμα της Πέμπτης (21/01/2016), πραγματοποιήθηκε στο Ειδικό Αγροτικό Κατάστημα Κράτησης Νέων (φυλακή) Κασσαβετείας μία ενδιαφέρουσα καλλιτεχνική εκδήλωση, με πρωτοβουλία του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου και την στήριξη του Συλλόγου Συμπαραστάσεως Κρατουμένων Βόλου "Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ"
Η γιορτή, περιελάμβανε: την ευλογία της Βασιλόπιτας από τον Σεβασμιώτατο και ένα ενδιαφέρον καλλιτεχνικό πρόγραμμα με τραγούδια από την παιδική χορωδία "ΔΗΜΗΤΡΙΑΣ" της Ι. Μητροπόλεως Δημητριάδος, στην οποία συμμετέχουν μαθητές και μαθήτριες - μεταξύ αυτών και Ρομά - του 10ου Δημοτικού Σχολείου Ν. Ιωνίας (Αλιβερίου), υπό τη διεύθυνση του καθηγητή, μουσικού και κοινωνικού ανθρωπολόγου κ. Ευαγγέλου Μπαντελά. Την χορωδία, συνόδευαν πέντε μουσικοί με διάφορα μουσικά όργανα που ξεσήκωσαν με τους ρυθμούς τους όλους τους παριστάμενους. Οι ρυθμοί και τα τραγούδια, ενθουσίασαν τους νεαρούς κρατούμενους, οι οποίοι συμμετείχαν ενεργά τραγουδώντας από το μικρόφωνο και χορεύοντας τσιγγάνικους χορούς. Ο Μητροπολίτης μας, ομίλησε εμπνευσμένα προς παρευρισκόμενους μαθητές κρατούμενους  πλημμυρίζοντας την καρδιά τους με αγάπη, ευγνωμοσύνη και ελπίδα για τη ζωή. Στην εκδήλωση αυτή ήσαν παρόντες: ο π. Θεόδωρος Μπατάκας, Υπεύθυνος του "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ", ο π. Χρήστος Μπούντης, Υπεύθυνος της ποιμαντικής των κρατουμένων της φυλακής, η κ. Αντεισαγγελεύς του Αρείου Πάγου, η κ. Ευμορφία Σαμαρά, Προϊσταμένη του Καταστήματος, ο κ. Αναστάσιος Γούκος, Διευθυντής του 10ου Δημοτικού Σχολείου Ν Ιωνίας, κοινωνικοί λειτουργοί, εκπαιδευτικοί, σωφρονιστικοί υπάλληλοι. και μια αντιπροσωπευτική ομάδα νεαρών κρατουμένων που με ενθουσιασμό χειροκροτούσαν τις προσπάθειες του μουσικού συνόλου, αλλά και των συναδέλφων τους, που με έμπρακτη αγάπη και ενδιαφέρον, προσφέρουν χριστιανικά μηνύματα, χαρά και ελπίδα στους έγκλειστους αδελφούς μας.