Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

Πρωτοχρονιά στη Μητρόπολη Δημητριάδος.

Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου, 2015


 Σειρά λατρευτικών εκδηλώσεων, με αφορμή την είσοδό μας στο νέο έτος 2016, διοργανώνει η Τοπική μας Εκκλησία. Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν κατά το ακόλουθο πρόγραμμα:

31 Δεκεμβρίου 2015

Ευλογία Πρωτοχρονιάτικης Πίτας
Στις 12μ. θα λάβει χώρα στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Βόλου η ευλογία της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας από τον Σεβ. Μητροπολίτη Δημητριάδος κ. Ιγνάτιο, παρουσία του Ιερού Κλήρου, των Αρχών και του λαού μας.


Μέγας Εσπερινός Μεγάλου Βασιλείου
Στις 6.00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Βόλου θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, επί τη μνήμη του Μεγάλου Πατρός της Εκκλησίας μας, χοροστατούντος του Σεβ. Ποιμενάρχου μας κ. Ιγνατίου.

Ιερά Αγρυπνία στην Ανάληψη
Στις 9.00 μ.μ. θα τελεστεί Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Χριστού Βόλου, στο τέλος της οποίας θα ευλογηθεί η Βασιλόπιτα της ενορίας. Η Αγρυπνία θα απολύσει στις 12.30 π.μ.



Υποδοχή νέου Έτους στον Άγιο Δημήτριο
Από τις 11μ.μ. έως τις 12.15 π.μ. θα πραγματοποιηθεί η υποδοχή του νέου Έτους στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Βόλου, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου μας κ. Ιγνατίου.

Παρασκευή 1η Ιανουαρίου 2016

Θεία Λειτουργία στον Άγιο Βασίλειο Βόλου
Από τις 7.30 έως τις 10.30 π.μ. στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Βόλου θα τελεστεί η Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβ. Μητροπολίτου μας κ. Ιγνατίου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Δοξολογία επί τω Νέω Έτει
Στις 11.30 π.μ. στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Βόλου θα τελεστεί η επίσημη Δοξολογία επί τω Νέω Έτει, χοροστατούντος του Σεβ. Ποιμενάρχου μας κ. Ιγνατίου, παρουσία των Αρχών και του πιστού λαού μας.