Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

Γιορτή για τα παιδιά των ιερέων στην Ιερά Μητρόπολις Νεαπολέως και Σταυρουπόλεως.

Δελτίο τύπου
Στην όμορφη και φιλόξενη κατακόμβη του Ιερού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στον Εύοσμο πραγματοποιήθηκε σήμερα , Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015, γιορτούλα για τα παιδιά των ιερέων.
Η γιορτή χαρακτηρίστηκε από ποικιλία και εναλλαγές : η παιδική χορωδία του Αγίου Παντελεήμονος Πολίχνης « τα αηδονάκια του Θεού» απέδωσε με τρόπο μελωδικό και παραστατικό χριστουγεννιάτικα τραγούδια, ενώ η χορευτική ομάδα του ίδιου Ιερού Ναού παρουσίασε με ιδιαίτερη χάρη νησιώτικους χορούς.

Η χαρά των παιδιών κορυφώθηκε, όταν στο τέλος ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας, πρόσφερε σε όλα τα παιδιά ένα πανέμορφο χριστουγεννιάτικο δώρο.
Ο Σεβασμιώτατος τόνισε στα παιδιά την τιμή και το μοναδικό προνόμιο να έχουν πατέρα ιερέα και τα προέτρεψε να διακρίνονται στην κατάκτηση της γνώσης και στην κατάκτηση της αρετής .
Εκ του Γραφείου Τύπου.